X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Hållbarhet & cirkulär ekonomi

Starttid: 
18 september, 2019 - 16:00
Sluttid: 
18 september, 2019 - 17:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Ekonomihögskolan Lund
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Hållbarhet och cirkulär ekonomi är stora frågor som kommer vara centrala i framtiden. Vill du lära dig mer om problem, möjligheter och tips för vetgiriga småsparare? Då har du kommit rätt!

Som Medborgare, konsumenter och investerare är klimatförändringar och dess konsekvenser något vi alla måste förhålla oss till. Konsultbranchen och andra förespråkar nu cirkulär ekonomi som en lösning, men är det så enkelt? Vilka andra möjligheter finns och hur kan man tänka som småsparare för att vara en del av lösningen istället för problemen?

Tillsammans med Johan Jansson, docent vid Lunds Universitet, bjuder vi in till en föreläsning i ämnet med möjlighet till frågestund och diskussion på slutet.

Anmäl mig
 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: