X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Grundutbildning med Swedbank

Starttid: 
14 december, 2021 - 18:30
Sluttid: 
14 december, 2021 - 21:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Swedbanks kontor Karlskrona, Wachtmeister Galleria
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Nu är det äntligen dags att träffas fysiskt igen, YES! Det är dags för en fantastisk grundutbildning och mingel ihop med Swedbank

Boka in den 14:e december i era kalendrar. Då är det äntligen dags för grundutbildning ihop med Swedbank. Oavsett tidigare erfarenheter passar detta evenemang för dig. Vi kommer uppdatera denna aktivitet här på hemsidan inom snar framtid men du kan redan nu anmäla dig för att säkra din plats. Glöm inte hålla dig uppdaterad och glöm inte följa oss i sociala medier. Swedbank bjuder på fika och tillsammans hjälps vi åt att föröska svara på era frågor och hjälpa er med ert sparande samtidigt som vi lär känna varandra bättre. Vi ser fram emot att träffa er alla, nya som gamla medlemmar. Hoppas du vill bli en del av gemenskapen i UA karlskrona och lära dig mer om aktier, fonder och sparande. Varmt välkommen!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: