X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Grundutbildning i aktier

Starttid:  16 april, 2018 - 18:30
Sluttid:  16 april, 2018 - 21:00
Typ av av aktivitet:  Utbildning
Plats:  Elite Hotel Marina Plaza, Kungstorget 6, 251 10 Helsingborg
Vi inom Unga Aktiesparare Helsingborg är mycket glada att kunna välkomna er till en grundutbildning i aktier! Föreläsaren är Unga Aktiesparares stora profil Henrik Johansson!

Utbildningen kommer ge dig kunskaper om: 

• Vad aktier och fonder är och hur du investerar.
• Grundläggande kunskaper om hur börsen fungerar.
• Översiktligt resultaträkningar, balansräkningar.
• De gyllene reglerna för sparande och investeringar.
• Hur du kan skapa en framgångsrik portfölj som ny. 

Kort om Henrik Johansson:

Civilekonom från Linnéuniversitetet med en stor passion för investeringar och sparande. En riktig profil inom Unga Aktiesparare samt därutöver regionchef för södra regionen. Ett stort engagemang även i börsgruppen.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig
 
1 Från 2 Slutförd
Kontaktpersoner: