X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Grundutbildning Aktier och Sparande på MDU

Starttid: 
25 november, 2022 - 18:00
Sluttid: 
25 november, 2022 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
MDU
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Kom och lär dig om Aktier och sparande!

Alla är välkomna och kunskap finns för både den kunnige men också för den som är nybörjare och vill lära sig från start. 

Vi på Unga aktiesparare Eskilstuna kommer att hålla en föreläsning på MDU där vi går igenom hur man börjar med sparande, varför ska man investera långsiktig samt börspsykolgi.


Plats: MDU Universitet Eskilstuna, vi möter er utanför universitetet.

Tid: 18:00 

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 
25