X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Grundläggande teknisk analys

Starttid: 
24 juli, 2019 - 18:00
Sluttid: 
24 juli, 2019 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Medborgarskolan, Hans Michelsensgatan 6A, 211 20 Malmö
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Nu håller vi i den tredje delen av vår utbildningsserie, som behandlar analys av bolag genom teknisk analys!

Vill du lära dig mer om sparande och hur du kan få mer avkastning på dina pengar?

Nu har det blivit dags att lära sig mer om teknisk analys och hur vi kan använda grafen över aktiekursen för analys av om det är läge att köpa eller sälja. Hur bedömer man trender - vart är priset på väg? Hur tolkar man graferna? Vad är en köpsignal?

Denna utbildning är grundläggande inom teknisk analys.

Tid: 18.00 - 20.00
Plats: Medborgarskolan, Hans Michelsensgatan 6A, 211 20 Malmö

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 
30