X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Grundkurs - så blir du rik! FULLSATT

Starttid: 
24 juni, 2019 - 18:00
Sluttid: 
24 juni, 2019 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Medborgarskolan, Hans Michelsensgatan 6A, 211 20 Malmö
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Nu kommer första delen i UA Malmös populära utbildningsserie tillbaka! Vi ger dig verktygen för att bli rik!

FULLSATT! Maila till malmo@ungaaktiesparare.se för att ställa dig i kölistan. 

Vill du lära dig mer om sparande och hur du kan få mer avkastning på dina pengar? Vill du lära dig mer om olika sparformer? Välkommen till en inspirerande grundläggande utbildning. Du behöver inga förkunskaper för denna utbildning.

Detta är första delen i UA Malmös utbildningsserie. Anmälan sker separat till varje tillfälle och man behöver inte gå alla tillfällen. Första delen är öppen för alla, del 2 & 3 är medlemsexklusiva. Antalet platser är begränsade.

Tid: 18.00 - 20.00
Plats: Medborgarskolan, Hans Michelsensgatan 6A, 211 20 Malmö. UPPDATERAT!

Senare i sommar: 
9/7: Del 2: Att analysera bolag - fundamental analys
24/7: Del 3: Att analysera bolag - teknisk analys

 

Fullbokat

Platser: 30
Anmälda: 30

Lägg till i kalendern

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
30