X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Grundkurs: Makroekonomi och investeringsstrategi med Swedbank

Starttid:  14 mars, 2018 - 17:30
Sluttid:  14 mars, 2018 - 19:00
Typ av av aktivitet:  Utbildning
Plats:  Södra Kyrkogatan 1-3, Swedbank Helsingborg.
Den 14:e mars besöker vi Swedbanks kontor i Helsingborg för att lyssna på ett antal väldigt intressanta profiler med ett fullspäckat program. Följ med oss på en händelserik kväll med utbildning, fantastiska tips och härlig After-Work!

- En hel del aktuella händelser inom makroekonomi kommer behandlas samt hur världsekonomin satt tonen för Swedbanks investeringsstrategi och vad du kan lära dig av det. Presenteras av Johanna Högfeldt, aktiestrateg på Swedbank.

- Smidiga funktioner för aktiehandel (internetbank och app) samt nyheter och analyser. Swedbanks samarbete med startupen Sprinklebit, som bygger på socialt nätverk, utbildning, aktiesimulator med bland annat aktiehandel i fiktiv valuta och analys genom crowdsourcing. Presenteras av Christoffer Örnhagen, produktutvecklare för värdepappershandeln på Swedbank.

- Möjligheter till att söka ekonomiskt stöd för projekt, till föreningar och organisationer från Sparbanksstiftelsen. Förverkliga din idé och få inspiration! Presenteras av Sanne Mårtensson, VD på Sparbanksstiftelsen Skåne.

OBS: ANMÄLAN ÄR OBLIGATORISK

VAR VÄNLIG MEDDELA TILL KONTAKTPERSON OM DU FÅR FÖRHINDER

 

 

Anmäl mig
 
1 Från 2 Slutförd
Kontaktpersoner: