X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Grundkurs i Aktier och sparande med Robert Andersson från kansliet

Starttid:  11 november, 2018 - 15:00
Sluttid:  11 november, 2018 - 16:30
Typ av av aktivitet:  Utbildning
Plats:  G-huset Mittuniversitet Östersund
Under den här föreläsningen kommer Robert Andersson från kansliet i Stockholm att introducera grunderna i aktier och sparande Bjud med en kompis eller två och ta kommando över din personliga ekonomi och din framtida trygghet. Första steget mot finansiell frihet börjar här!

Det krävs inga förkunskaper för att vara med på denna utbildning och även om man har en del tidigare erfarenhet så kan man dra nytta av att komma. Tanken är att grundkursen kommer att efterföljas av en påbyggnadskurs för de som vill fortsätta utveckla sitt sparande. Mer information om detta kommer senare


Det kommer att bjudas på kaffe och tilltugg. Ta tillfället i akt och passa på att träffa drivna och likasinnade människor! Föreläsningen beräknas hålla på under cirka 60 minuter.

OBSERVERA: Det kommer att finnas ett begränsat antal platser så se till att anmäla dig själv och dina vänner i god tid genom att klicka "kommer" så tidigt som möjligt på vår facebooksida eller också maila ostersund@ungaaktiesparare.se!

Föreläsningen är även öppen för icke-medlemmar, med möjlighet att gå med på plats!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 60
Anmälda: 26

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
60