X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Grill- och Kubbkväll med UA

Starttid: 
26 juni, 2019 - 18:00
Sluttid: 
26 juni, 2019 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Studentplan vid Miun
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Avsluta terminen på bästa sätt tillsammans med oss, Grilla och spela kubb.

Onsdagen den 26e juni anordnar vi en grillkväll för alla börsintresserade! Vi kommer att samlas på studentplan vid MIUN (Innergården) för att njuta av det förhoppningsvis härliga vädret, gott sällskap samt mat och dryck. Det kommer finnas möjlighet för både den kunniga aktienörden och den träffsäkra kubb-spelaren att skina, så tveka inte att komma och ta gärna med en vän!  

Mat och dryck medtages själv.

 

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: