X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Gör bättre aktieaffärer med Hitta Kursvinnare + Träffa de lokala bankerna

Starttid: 
11 september, 2019 - 15:00
Sluttid: 
11 september, 2019 - 18:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Fokus på Stadsbiblioteketet
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Lär dig att hitta köpvärda aktier med hjälp av analysprogrammet "Hitta Kursvinnare" under denna utbildning. Du kommer lära dig att använda programmet för både fundamental och teknisk analys.

Det här eventet håller Aktiespararna i, men även Unga Aktiesparare är välkomna. Det är Ola Jansson från Aktiespararna som håller i eventet. Ola är pedagogisk och hans tidigare genomgångar av Hitta kursvinnare har varit mycket uppskattade.

Evenemanget passar både dig som är ny i programmet och dig som har varit igång en tid och vill komma vidare och upptäcka nya möjligheter. Även du som ännu inte använder programmet, men är nyfiken på vad det kan ge dig, kommer att ha utbyte av att delta. Du som inte har Hitta Kursvinnare har dessutom möjlighet att beställa programmet till ett rabatterat pris under eftermiddagen.

Utbildningen är gratis men det krävs att du är medlem i Unga Aktiesparare (eller Aktiespararna, men anmäl dig då på deras hemsida). Kursen håller på i tre timmar, inkl. en kaffepaus. Välkommen till en intressant och lärorik eftermiddag!

 

Efter utbildningen är det aktieträff med de lokala bankerna i Jönköping. Vi besöks av representanter från SEB, Handelsbanken och Länsförsäkringar. Bankerna ger oss sin syn på börsen och de ekonomiska utsikterna och Aktiespararnas Ola Jansson modererar.  Denna träff är mellan 18:30-21:00 och du väljer själv om du vill komma på båda delarna eller på antingen utbildningen eller bankträffen. Även här serveras kaffe och ostfralla i pausen. 

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: