X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Glöggfika med mikroföreläsningar

Starttid: 
11 december, 2018 - 18:00
Sluttid: 
11 december, 2018 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Jönköping University
Unga Aktiesparare Jönköping bjuder in till mysigt julfika med inspirationsföreläsningar om sparande och aktier. Vi bjuder på glögg och julfika och du är välkommen oavsett om du är medlem eller inte.

Den 11 december kl 18 så träffas vi för att lyssna på flera mikroföreläsnigar - korta föreläsningar som inspirerar och lär ut om aktier och sparande. Det finns även tid för att fika och prata aktier med Unga Akrtiesparares nätverk. 

En föreläsning kommer handla om hur du strukturerar upp din ekonomi: hur gör du för att komma ihåg vad du tänkte när du köpte en viss aktie? Vilka siffror är lättare att förstå om man gör ett diagram och kan se det grafiskt? Vad kan man göra för att bli mer målinriktad med sitt sparande? Denna föreläsning hålls av Tova Larsson, som är vice ordförande i Unga Aktiesparares styrelse. 

Nästa föreläsning handlar om hur förvaltarna och fondbolagen ser på marknadsläget. Hur tänker en förvaltare? Vad är vår marknadsanalys? Den här föreläsningen håller Timothy Gullberg som är ordförande i styrelsen i Unga Aktiesparare Jönköping.

Även Almi kommer på besök och berättar om Almi och deras uppdrag att skapa tillväxt bland små- och medelstora företag. Du får även tips och råd för att starta eget. 

Vi håller till på Jönköping International Business School, som är den vita byggnaden på Jönköping Universitys campus. 

Anmäl mig

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Tova Larsson

Tova Larsson
Mobil:  0723077768

tova.larsson@hotmail.se