X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Getinge och Simplicity Fonder

Starttid: 
16 maj, 2019 - 18:30
Sluttid: 
16 maj, 2019 - 21:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Högskolan Borås
I samarbete med Aktiespararna får vi besök av Getinge och Simplicity Fonder på högskolan i Borås.

Getinge

Getinge är en global leverantör av innovativa lösningar för operationssalar, intensivvårdsenheter, sterilcentraler samt företag och institutioner inom Life Science-området. De har över 10 000 medarbetare och bedriver verksamhet i fler än 40 länder.

Företaget presenteras av Lars Sandström, CFO

 

Simplicity

Simplicity är ett privatägt och oberoende fondbolag som grundades i Ulricehamn 2001. Den första fonden, Simplicity Norden, startade 2002. Simplicity har sitt kontor i Varberg och förvaltar knappt 25 miljarder kronor fördelat i fem aktiefonder och tre räntefonder. Investeringsfilosofin kännetecknas av riskmedvetenhet och fokus på långsiktig riskjusterad avkastning. En framgångsrik strategi som nyligen gav Simplicity Norden utmärkelsen "Årets bästa Nordenfond" i Morningstar Awards baserat på de fem senaste åren med tonvikt på 2018.

Simon Hansen låter er möta företaget och dess historia medan aktiefondförvaltaren Anton Kristiansson kommer att berätta om Simplititys folosifi och tillvägagångssätt i den dagliga förvaltningen.

 

Träffen är på Högskolan i Borås i Sandgärdets lokaler i början på Allégatan. Skyltar visar vid ingången. Vi börjar kl. 18.30 och beräknas avsluta kl. 21.00. Vi tar en halvtimmes paus kl.19.30. Avgift 50 kr som betalas kontant eller med Swish. I avgiften ingår dryck med fralla.

OBS: anmälan sker på aktiesparanas hemsida: 

https://www.aktiespararna.se/aktiviteter/getinge-och-simplicity-fonder

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: