X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Genomgång av UA portföljen med Zino

Starttid: 
22 juni, 2021 - 18:00
Sluttid: 
22 juni, 2021 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Digitalt, Länk skickas ut samma dag
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.

Zino Engdalen Ricciuti är med i Unga Aktiesparare Asset Management (UAAM). Där han med fler förvaltar UAs portfölj. Portföljen går att följa på Shareville, sök på Unga Aktiesparare eller följ länken: https://www.shareville.se/medlemmar/unga-aktiesparare/wall

Zino kommer inleda kvällen med en kort genomgång av portföljen. Därefter kommer vi ha diskussioner om de olika innehaven. Dessutom kommer Zino förklara hur UAAM gör analyser och hittar bolag samt vad deras syn på risk och riskspridning är.

Ställ gärna frågor till oss innan i DM på Facebook/Instagram eller maila goteborgvast@ungaaktiesparare.se. Självklart går det bra att fråga Zino under eventet också.

 Innehaven följt av dess portföljandel är:

 1. Embracer Group 12.3%
 2. Evolution AB 12,3%
 3. Kambi Group 11.8%
 4. Smart Eye AB 9.9%
 5. Stillfront Group 6.8%
 6. Investor A 5.8%
 7. VNV Global 5.4%
 8. Swedish Match 5.1%
 9. Fastighets AB Balder 4.4%
 10. Azelio 3.9%
 11. Nordic Entertainment Group 3.8%
 12. Netflix 3.5%
 13. Millicom International Cellular 3.2%
 14. Facebook A 2.9%
 15. Kassa 2.9%
 16. Ericsson B 2.3%
 17. Storytell 2.2%
 18. Sampo Plc A 1.7%

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Marcus Wademyr

Marcus Wademyr
Mobil:  0738133332
Telefon:  0738133332

marcus_wademyr@hotmail.com