X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

[FULLBOKAD] Tradingkväll med Patricia Hjärtner

Starttid: 
24 april, 2019 - 18:00
Sluttid: 
24 april, 2019 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Sturegatan 15
Välkommen till en nybörjarkurs i trading med Patricia Hjärtner, även känd som Tradingmamman!

Tradingkväll

Vi är extremt glada över att ännu en gång få ta del av Patrica Hjärtners expertis och lärdommar inom trading! Kursen passar dig som har viss erfarenhet av aktiehandel och är intresserad av lära dig grunderna i trading. 

Kursen hålls på Sturegatan 15 den 24:e april klockan 18:00 och förväntas hålla på i ca. två timmar. 


 Patricia Hjärtner/Tradingmamman

Patricia brinner för aktiehandel och har daytradeat i 18 år med lönsamt utfall. Hon är även grundare av Hjärtner & Partner som erbjuder kurser inom Personal Finance Management: https://www.hjartnerpartner.se

Patricia driver även en blogg under epitet Tradingmamman: http://www.tradingmamman.blogg.se


Anmälan

Kursen är kostnadsfri och exklusiv för våre medlemmar med ett bergänsat antal platser. Därmed är det viktigt att du anmäler dig till eventet via vår hemsida. Får du förhinder måste du göra en avanmälan i god tid.  

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 

Tom Pedersen

Tom Pedersen
Mobil:  0739469137
Telefon:  0739469137

pedersentom@me.com
40