X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

(FULLBOKAD) Finansresan 2019: Stockholm

Starttid: 
21 september, 2019 - 12:00
Sluttid: 
22 september, 2019 - 15:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Stockholm
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
(FULLBOKAD) Unga Aktiesparare Syd presenterar finansresan 2019! (OBS: ERBJUDANDET GÄLLER ENDAST REGION SYD) Vill du få chansen att hänga med på en oförglömlig resa med härligt engagerade personer och besöka tre stora bolag som arbetar med allt från investeringar till företagstransaktioner? Då är det här en resa för dig! Resan bär av till Stockholm och varar från och med lördag den 21 till söndagen den 22 september. Unga Aktiesparare har fått beviljat anslag från Sollos Minnesfond och Investment AB Spiltan - därför kan vi erbjuda denna resa till våra medlemmar. Boende, resa och företagsbesök är helt kostnadsfritt för deltagaren (värde ca 1500 kr). Endast middag är till självkostnadspris och betalas av deltagaren.

Anmälan: https://regionsyd.typeform.com/to/ZyWbrN

Anmälan är obligatorisk och betalning av bokningsavgift krävs för en reserverad plats. Anmälan är inte giltig utan betalning.

Tänk på att anmäla dig så snabbt som möjligt då antalet platser är begränsat till 30 och det kommer bli hög konkurrens av sökande. Urvalet sker i samband med att ni svarar på ett frågeformulär om varför du vill följa med på resan och vad du vill få ut av den.

Notera: Om du inte skulle få en plats så kommer du bli erbjuden en reservplats och blir tilldelad en plats om någon skulle hoppa av.

Vi ser mycket fram emot din ansökan och hoppas att vi får chansen att träffa dig i Stockholm!


Vi kommer att besöka: Investment AB Spiltan, Qalora Capital och Alfred Berg Kapitalförvaltning. Kort information om bolagen:

• Investment AB Spiltan: Ett investmentbolag som köper och äger minoritetsandelar i onoterade och noterade aktiebolag och grundades 1986 av Per Håkan Börjesson. Spiltan försöker följa den amerikanske investeraren Warren Buffets investeringsfilosofi, vilket innebär att värdetillväxt skapas genom att köpa aktier i svenska små- och medelstora bolag med en långsiktig investeringshorisont, med avsikt att behålla innehaven. Spiltan har även etablerat nya koncept inom finansiella tjänster genom dotterbolaget Spiltan Fonder och handelsplatsen Alternativa listan.

• Qalora Capital: En tech-fokuserad investment bank som hjälper snabbväxande tech-bolag med finansiering och M&A (Mergers & Acquisitions). Qalora arbetar med Europas topp-entreprenörer. Deras nätverk består av riskkapitalfirmor, såddfinansierings-firmor och förmögna privatpersoner och familjekontor. Qalora grundades för 2.5 år sedan av de fyra vännerna Camilla Lundin, Vendela Lilliestråle, Simon Lidén och Oscar Hentschel när de träffades under studietiden på Handelshögskolan i Stockholm.

• Alfred Berg Kapitalförvaltning: En fondförvaltare med fokus på långsiktigt värde. Bolaget grundades av Carl Gustaf Hierzéel år 1863 innan firman år 1901 togs över av Alfred Berg. Bolaget är ett av de ledande inom fondförvaltning, inom nordisk marknad och har funnits i över 150 år. Bolaget har bred expertis inom ränte- och aktieanalys, investeringar, kapitalförvaltning och ESG. Alfred Berg är dessutom dotterbolag till en av världens största kapitalförvaltare BNP Paribas Asset Management.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: