X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Fuck off kapital - mer makt till tjejer!

Starttid: 
15 april, 2019 - 18:00
Sluttid: 
15 april, 2019 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Örebro Universitet
Tjejkväll med fika Bli rik och trygg i din ekonomi som kvinna.

Har du råd att bli gravid? Har du råd att säga upp dig? Har du råd att lämna ett dåligt förhållande? Har du råd att starta en kaffeodling i Afrika? Ska pengarna verkligen påverka ditt beslut. Kom och diskutera och lär dig mer om sparande och ekonomisk trygghet.

 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Integritetspolicyn finner ni här.