X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Frukostträff på Handelsbanken

Starttid:  18 maj, 2018 - 08:15
Sluttid:  18 maj, 2018 - 09:15
Typ av av aktivitet:  Företagsbesök
Plats:  Handelsbankens Umeå city, Storgatan 48, 901 20 Umeå

Varmt välkomna till en spännande morgon hos Handelsbanken tillsammans med Unga Aktiesparare Umeå! 

Den 18/5 bjuder Handelsbanken återigen in oss för att berätta om nuvarande marknadsläget och annat intressant som rör dig som sparare. 

Klockan 08.15 på Handelsbanken (Handelsbankens Umeå city, Storgatan 48) - det bjuds självklart på fika! 

Anmälan sker genom länken nedan. Inget medlemskap hos Unga Aktiespare krävs!
 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig
 
1 Från 2 Slutförd