X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Frukostseminarium hos Nordea- Stockholm

Starttid: 
18 augusti, 2022 - 08:00
Sluttid: 
18 augusti, 2022 - 09:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Smålandsgatan 15-17
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Välkommen på frukostseminarium hos Nordea!

Nyckar till att lyckas med din affärsidé och ekonomisk hälsa! 
Rivstarta din morgon med en god frukost, inspirerande talare och nätverkande. Efteråt erbjuds möjligheten till med rådgivare på plats. 
Föreläsarna kommer vara Michel Mourad, VD och ägare för Bröd & Salt som delar med sig av sin tillväxtresa och framgångsfaktorer för att lyckas. Samt Anders Stenkrona, Doktor och författare i ämnet investeringsbeteenden kommer att besvara frågan som många ställer sig, ''Kan man köpa lyckad med pengar?'' 

Anmälan:
Maila ert namn & kontaktuppgifter till kontakt.premium@nordea.se

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig