X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Frukost med Anders Stenkrona & Nordea - Gör bättre investeringar

Starttid: 
3 juni, 2022 - 09:00
Sluttid: 
3 juni, 2022 - 10:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Arctura Restaurang & Skybar, Ösk-vägen 13, 831 43 Östersund, Sverige
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Nordea bjuder in till frukost på Arctura i Östersund, tillsammans med populära sparekonomen Anders Stenkrona. Anders kommer att prata om finansiell hälsa samt gå igenom marknadsläget. Är du intresserad av investeringsbeteenden, en hälsosam ekonomi och en bra start på dagen? Då har du hittat rätt!

Nordea bjuder in till en frukostföreläsning på Arctura, med populära sparekonomen Anders Stenkrona. Anders kommer att prata om finansiell hälsa samt gå igenom marknadsläget. Målet med föreläsningen är att du ska kunna ta bättre ekonomiska beslut i både investeringar som i vardagen.

Anders Stenkrona är doktor i finansiell ekonomi och prisbelönad författare i ämnet investeringsbeteende och hälsosam ekonomi. Anders är en uppskattad föredragshållare som med hög igenkänningsgrad belyser enkla sätt att bli en bättre investerare och få ordning på sin egen ekonomi.

Nordea är en fullservicebank med 200 års erfarenhet av att stötta och bidra till tillväxt i de nordiska ekonomierna. Deras värderingar är djupt rotade i dessa öppna, progressiva och samarbetsorienterade samhällen. Som en av de största bankerna i Norden,  har de en stark marknadsposition i alla sina fyra affärsområden: Personal Banking, Business Banking, Large Corporates & Institutions och Asset & Wealth management.

Unga Aktiesparare och Nordea hälsar dig varmt välkommen på en lärorik & inspirerande föreläsning inkl. frukost för att starta en förhoppningsvis solig fredag på bästa vis!

Anmäl dig senast 1 juni.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 15
Anmälda: 3
Reservlista: 6

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Daniel Per Erik Öman

Daniel Per Erik Öman
Mobil:  0703596943
Telefon:  0703596943

daniel.ohman123@gmail.com
15