X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Framstående finansprofil besöker UA Lund!

Starttid: 
5 februari, 2020 - 17:00
Sluttid: 
5 februari, 2020 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Ekonomihögskolan Lund Sal EC3:207
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Vi är glada att den tidigare Capital Markets profilen tillika lundastudenten Magnus Stenberg valt att komma och föreläsa för oss. Magnus har haft ledande roller som bland annat Head of Derivitives, Head of Capital Markets inom Markets och Investment Banking i banker som SEB, CFP, Commerzbank och Nordea.

Magnus driver sedan 2013 egen verksamhet inom bla kapitalförvaltning, strategisk affärsrådgivning, fintech, styrelsearbete och hedgefondförvaltning. Kapitalförvaltningen är delvis fokuserad på aktieinvesterande i publika bolag och är till största del drivet av bolagsanalys av mindre bolag. 

Magnus kommer inleda med att gå igenom sin resa från student till beslutsfattarpositioner inom storbanker samt beskriva mer specifikt vad hans arbetsuppgifter var. Men fokus för föreläsningen kommer vara Magnus aktieförvaltning och hur han genom fundamental och räkenskapsanalys hittar intressanta aktier och vilken roll den spelar i hans investeringsprocess. Magnus kommer även gå igenom något aktiecase han finner intressant. 

Räkenskapsanalysen ger värdefull information om bolagets verksamhet och vissa indikatorer kan ibland signalera att större rörelser står för dörren i enskilda aktier. Det kan vara till stor hjälp nu, med tanke på den fallhöjd som börsen byggt upp under 2019.

Slutligen får vi höra vad Magnus tror om 2020, blir det lika bra som 2019? eller borde man dra öronen åt sig?

Eventet kommer vara av mer avancerad karaktär, men även mindre erfarna aktiesparare kommer lära sig mycket. 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 70
Anmälda: 50
Reservlista: 31

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
70