X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

*FRAMFLYTTAD PGA COVID-19* Följ med på Husqvarnas årsstämma

Starttid: 
1 juni, 2020 - 16:00
Sluttid: 
1 juni, 2020 - 18:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
EJ FASTSTÄLLD! Offentliggörs minst fyra veckor innan stämman.
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Unga Aktiesparare Jönköping ska med till Husqvarnas årsstämma och du är välkommen att följa med oavsett om du är aktieägare i Husqvarna eller inte. Vad säger Husqvarnas ledning om framtiden? Hur fungerar en årsstämma? Följ med och få svar!

Årsstämman är det årliga möte där alla aktieägarna är inbjudna och de röstar om den nya styrelsen och andra beslut. Företaget berättar om det gångna året och om prognoser för framtiden. De brukar också bjuda på mat eller fika under kvällen. Vi i Unga Aktiesparare träffas innan årsstämman börjar och sitter tillsammans. 

Aktieägare: Du som äger aktier i Husqvarna ska själv anmäla dig här: Anmälan och mer information. OBS! Det måste du göra senast en vecka innan stämman och det för att du måste äga minst 1 aktie! (Så om du ska köpa aktier inför stämman så köp dem helst minst en vecka innan så det hinner gå igenom.)

Ej aktieägare: Vi i styrelsen kommer följa med och kan ta med två "icke-aktieägare" var. Därför måste även ni anmäla er senast en vecka innan, så anmäler vi er på Husqvarnas hemsida. Du ska anmäla dig här nedanför och för det här eventet krävs det att du är medlem. 

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 

Kajsa Thor

Kajsa Thor
Mobil:  0703770783
Telefon:  0703770783

thor.kajsa@gmail.com
10