X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Förverkliga din drömkarriär- inklusive; Artificiell Intelligens, Finans och Personlig utveckling

Starttid: 
26 september, 2019 - 18:00
Sluttid: 
26 september, 2019 - 21:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Hotel Duxiana, Mäster Johansgatan 1, 211 21 Malmö
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Vill du veta hur du kan använda den bästa strategin till att förverkliga din drömkarriär? Och med mer kunskaper om AI, finans och personlig utveckling? Då ska du passa på att anmäla dig till detta event som kommer hållas av tech-profilen Rebecca Jansson! Inga förkunskaper krävs och eventet är riktat till alla oavsett yrkesdröm.

Rebecca kommer föreläsa om hur man som ung tjej eller kille förverkligar sin drömkarriär. Fokuset kommer vara på hur man når sim drömkarriär men i det kommer det även ingå personlig utveckling, AI och finans.

Kort om Rebecca: Som 13-åring blev hon nordisk mästarinna i gymnastik och vid 16-årsålder hade hon entusiastiskt tagit på sig sin första ledarroll i arbetslivet.

År 2018 blev hon nominerad till ”Bästa master uppsats" på Handelsbanken och idag jobbar hon med Treasury Risk Management på Handelsbanken och sitter i Advisory Board för Kvinnovation.

Rebecca arrangerade också paneldebatten ”Mäktiga kvinnor i mansdominerande branscher” som hölls i Almedalen denna sommar. Rebeccas passion är att hjälpa unga att våga mer och våga misslyckas för att uppnå drömkarriären.

Eventet börjar 18:00 och slutar 21:00 där den sista timmen kommer ägnas åt mingel för de som vill prata personligen med Rebecca och andra medlemmar på eventet.

Om du är nyfiken och vill veta mer om Rebbecca kan du gå in och följa henne på instagram där hon heter: thebeccaway.

Rebeccas linkedin-profil:

http://linkedin.com/in/rebecca-jansson-b15946137

 

Varmt välkomna!

Anmäl mig

Platser: 30
Anmälda: 21

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
30