X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Företagspresentation med Thomas Sörensson, VD Scandinavian Enviro Systems

Starttid: 
20 mars, 2021 - 15:15
Sluttid: 
20 mars, 2021 - 15:15
Typ av av aktivitet: 
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.

I och med att världen ställer om till en mer hållbar värld så blir en cirkulär ekonomi allt viktigare. Scandinavin enviro systems (SES) är ett bolag som genom sin patenterade teknik återvinner uttjänta däck för att skapa nya råvaror så som kimrök, olja, stål och gas. SES har gjort en exempel kalkyl på hur det kan se ut vid ett potentiellt fabriksprojekt i Europa där man med en investering på 400 mkr har en Ebitda på ca 60-70% samt en återbetalningstid på ca 2-4år. Ett kvitto på detta är att dem nyligen har tagit hem första platsen i den internationella tävlingen recycling Awards samt ingått ett mångsidigt samarbete med Michelin som är en världsledande däckproducent. Samarbetet har hittills inneburit att Michelin har blivit största ägaren i SES med en ägarandel på 20% samt att Michelin och SES ska bygga sitt första gemensamma återvinnigs fabrik i Chile. Det ska bli spännande att se vad som kommer härnäst när däcket är i rullning.

Varmt välkomna!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: