X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Företagsbesök Latour

Starttid: 
15 maj, 2019 - 17:00
Sluttid: 
15 maj, 2019 - 18:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
J A Wettergrens gata 7, 421 30 Västra Frölunda
Välkommen på företagsbesök hos Investment AB Latour! Vi besöker kontoret i Göteborg och träffar VD Jan Svensson.

Latour är ett av de stora investmentbolagen på Stockholmsbörsen med innehav som Assa Abloy och Securitas. Som investmentbolag jobbar Latour med att investera långsiktigt och vara aktiva ägare i innehaven för att på det sättet skapa avkastning för sina egna aktieägare.

Ta chansen att ställa frågor direkt till Jan Svensson, VD på Latour sedan 15 år tillbaka, och få reda på allt du någonsin velat veta om ett av Stockholmsbörsens kanske mest populära bolag för privata investerare.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 
40