X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Företagsbesök hos Wihlborgs

Starttid: 
26 november, 2019 - 18:00
Sluttid: 
26 november, 2019 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Gängtappen, Stora Varvsgatan 11a, Malmö
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Tisdagen den 26 november besöker vi fastighetsbolaget Wihlborgs i Malmö!

Wihlborgs är ett fastighetsbolag som erbjuder kommersiella lokaler till företag och organisationer i Öresundsregionen. Det senaste årets utveckling på börsen har varit imponerande med en uppgång på drygt 41 % (3/10). Wihlborgs tog dessutom 3e platsen på Allbrights gröna lista över jämställda bolag på Stockholmsbörsen.

Vi får höra företaget berätta om sin verksamhet, sina mål och hur de jobbar med olika projekt. Dessutom får vi chansen att ställa frågor som vi funderar på. 

Alla medlemmar, oavsett tidigare erfarenhet är välkomna att delta på företagsbesök. Att lära sig mer om ett företag på företagsbesök är perfekt för att lära sig mer inför en eventuell investering men också för att bli bättre på att analysera fastighetsbolag. 

Bli medlem: https://www.ungaaktiesparare.se/bli-medlem

Om du är under 40 år och medlem i Aktiespararna (kostar bara 49 kr/mån) och vill gå på eventet är du välkommen att anmäla via malmo@ungaaktiesparare.se.

Lägg till i din kalender

 

Vi belastar en no-show-avgift på 100 kr för de som inte kommer till eventet eller har avanmält sig vid eventets start. Avanmälan skickas på mejl till malmo@ungaaktiesparare.se. Avgiften ska betalas innan man får möjlighet att närvara på våra event igen.

 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 
35