X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Företagsbesök hos Söderberg & Partners

Starttid: 
15 maj, 2019 - 17:00
Sluttid: 
15 maj, 2019 - 18:15
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Regeringsgatan 45
Följ med Unga aktiesparare på besök hos finansbolaget Söderberg & Partners!

Söderberg & Partners är en av Sveriges ledande finansiella rådgivare, som förmedlar finansiella produkter, försäkringar samt rådgivning inom ett flertal områden inom kapital- och försäkringsmarknaden.

Söderberg & Partners grundades av en grupp finansanalytiker år 2004. Idag har verksamheten runt 2000 medarbetare placerade på över 70 kontor i Europa.

Sedan start har Söderberg & Partners vunnit påtagliga priser och har branschens nöjdaste kunder för sjunde året i rad enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI).

På besöket får vi en presentation av Söderberg & Partners verksamhet, deras syn på trender och framtiden, följt av en Q&A.

*OBS: No-show avgift om 100kr tas ut vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 48h innan utbildningsstart.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 
25