X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Företagsbesök hos Polygiene

Starttid: 
2 oktober, 2019 - 18:00
Sluttid: 
2 oktober, 2019 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Styrmansgatan 2, 211 18 Malmö
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Onsdagen 2 oktober besöker vi Polygienes huvudkontor i Malmö och får lära oss mer om materialbehandling av bland annat sportkläder för att hålla dessa fräschare under hela plaggets livslängd!

Polygiene säljer och utvecklar materialbehandling, funktionslösningar och luktkontroll för sportkläder, mode- och arbetskläder. Utöver levererar bolaget specialanpassade produkter för hemmet inkluderande handdukar och lakan. Polygiene-behandlingen gör ett material naturligt luktfritt under hela dess livslängd. 

Polygiene har fler än 140 partners världen över inom olika segment. Distribution sker via bolagets globala distributörer, främst lokaliserade inom Europa och Asien. Bolaget grundades 2006 och har idag sitt huvudkontor i Malmö. 

Polygiene omsatte under 2018 drygt 81 miljoner och gjorde en vinst på 5,9 miljoner. 

Häng med och lär dig mer om bolaget!

 

Datum: onsdag 2 oktober

Tid: 18.00 - 20.00

Plats: Styrmansgatan 2, 211 18 Malmö

 

Om du har anmält dig och får förhinder behöver du avanmäla dig via hemsidan eller direkt via mejl till malmo@ungaaktiesparare.se. Vid utebliven avanmälan utgår en no-show-avgift på 100 kr.

 

 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 
20