X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Företagsbesök hos MyTaste Group

Starttid: 
16 april, 2019 - 17:30
Sluttid: 
16 april, 2019 - 18:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Birger Jarlsgatan 6B
Följ med oss till MyTaste Group och lyssna på en intressant föreläsning om ett företag som bl.a äger och utvecklar innovativa marknadsföringslösningar för e-handeln.

Utöver hjälp med att driva trafik och generera försäljning till e-handeln har MyTaste Group även andra tjänster med fokus på personifiering. T.ex driver de apparna "Vinklubben", "Outletsverige" som konsumenterna älskar eftersom det underlättar att aldrig missa en REA på deras favoritmärke eller ett kanonerbjudanden på ett spännande vintips genom apparna. Bolaget är nu inne i en fas där man ska expandera sina produkter geografiskt i kombination med en offensiv förvärvsstrategi inom ramen för prestationsbaserad marknadsföring. 

Välkommen att lyssna på VD Andereas Friis om hur allting startade och hur framtiden ser ut efter att Optimizer Invest blev huvudägare förra året.

Det bjuds på mackor och dryck.

Anmäl mig

Platser: 30
Anmälda: 18

Integritetspolicyn finner ni här.

30