X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Företagsbesök hos Handelsbanken!

Starttid: 
17 maj, 2019 - 08:15
Sluttid: 
17 maj, 2019 - 09:15
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Storgatan 48, 901 20 Umeå
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Ta chansen att träffa Handelsbanken!

OBS! Du måste vara inloggad på ditt Unga Aktiesparare-konto vid anmälan för att inte hamna på reservlistan!!!

Besök hos Handelsbanken

Varmt välkomna till en spännande morgon hos Handelsbanken tillsammans med Unga Aktiesparare Umeå!

Den 17/5 bjuder Handelsbanken återigen in oss för att berätta om nuvarande marknadsläget och annat intressant som rör dig som sparare.

Klockan 08.15 på Handelsbanken (Handelsbankens Umeå city, Storgatan 48) - det bjuds självklart på fika!

Anmälan sker genom länken nedan. Eventet är exklusivt för medlemmar i Unga Aktiesparare!
Begränsat antal platser.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 

André Netzén Örn

André Netzén Örn
Mobil:  0760144740

andrenorn@gmail.com
15