X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Företagsbesök hos Avanza

Starttid: 
4 juni, 2019 - 16:00
Sluttid: 
4 juni, 2019 - 17:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Regeringsgatan 103
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Förväntade förkunskaper
Välkommen på företagsbesök hos Avanza Bank! Vi besöker kontoret och får en presentation av VD Rikard Josefson, sparekonom Johanna Kull och content manager Nicklas Andersson.

Avanza Bank är en svensk internetbank. Tjänsterna som levereras inkluderar bland annat sparande i aktier, fonder, sparkonton samt diverse pensionserbjudanden. Målet är att skapa en bättre framtid för människor genom att erbjuda större och bättre möjligheter till ett långsiktigt sparande. Banken startade sin verksamhet 1999 och har idag sitt huvudkontor i Stockholm.

Under vårt besök kommer vi få lyssna på presentationer från Avanzas VD Rikard Josefson, bankens sparekonom Johanna Kull och deras content manager Nicklas Andersson.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 70
Anmälda: 70
Reservlista: 34

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
70