X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Företagsbesök hos Atrium Ljungberg!

Starttid:  6 december, 2018 - 16:30
Sluttid:  6 december, 2018 - 18:30
Plats:  Smedjegatan 2C Sickla, Nacka

 

Varmt välkomna och följa med UA Södertörn på ett spännande företagsbesök hos Atrium Ljungberg som är ett av Sveriges mest etablerade fastighetsbolag! Kvällen kommer först bestå av att vi får besöka Atriums Ljungbergs nybyggda lokaler, för att sedan få presentation om bolaget, deras planer och strategi för tillväxt. Avslutningsvis så kommer det finnas möjlighet att ställa frågor! Det kommer att bjudas på enklare tilltugg.

Vid frågor kontakta ordförande UA Södertörn Jakob Gegerfelt 0762360309, gegerfeltjakob@gmail.com

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig
 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.