X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Företagsbesök av Pepins, plattformen för onoterade bolag

Starttid: 
24 januari, 2023 - 17:30
Sluttid: 
24 januari, 2023 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Sturegatan 15
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.

Pepins plattform gör det möjligt att byggen en portfölj av onoterade bolag. Den 24 januari kl. 17.30 bjuds det på fika och mingel när Pepins kommer och pratar om nyemissioner och handel i den onoterade miljön. Under kvällen kommer vi gå igenom processen för screening och urval av bolag, hur plattformen kan skapa likviditet i onoterade aktier, vad man ska tänka på när man bygger en onoterad portfölj samt emissionsaktuella bolag.

Missa inte detta tillfälle att lära dig mer om investeringar i bolag i den onoterade miljön. 

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.