X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Föreläsning tillsammans med Anders Stenkrona från Nordea!

Starttid: 
29 mars, 2023 - 18:00
Sluttid: 
29 mars, 2023 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Nordeakontoret, Luleå - Köpmangatan 38
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Få koll och ta kontroll med Nordea!

Privatekonomiskt bootcamp med Anders Stenkrona

Välkommen till en inspirerande kväll med Nordeas sparekonom Anders Stenkrona. Anders har doktorerat i finansiell ekonomi vid Stockholms universitet och är en av Sveriges mest erfarna experter inom beteendeekonomi.

Denna kväll är för dig som

  • tycker att inflation, räntehöjningar, höga bränslepriser och elkostnader gjort det svårare att spara
  • vill skaffa dig sunda ekonomiska rutiner
  • vill ha en hälsosam ekonomi.

Under kvällen får du de verktyg du behöver för att se över din ekonomiska situation och skapa en hälsosam ekonomi. Ta gärna med dig surfplatta, dator eller mobiltelefon så att du har tillgång till Nordeas mobil- eller nätbank.

Nordea Luleå bjuder på lättare förtäring. Skriv eventuella allergier/specialkost i rutan "Meddelande/Fråga". 

Alla anmälda får ett exemplar av boken ”Nyckeln till en hälsosam ekonomi” skriven av Anders Stenkrona när du kommer på eventet.​ UA-medlemmar får även boken "Så blir du miljonär i hängmattan" skriven av Per. H. Börjesson!

Anmälan är nu stängd.

Kontaktpersoner: 
20