X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Föreläsning och mingel med Swedbank

Starttid:  17 april, 2018 - 17:00
Sluttid:  17 april, 2018 - 19:00
Plats:  Västra rådhusgatan 5, Umeå
Eftermiddag med fokus på aktiehandel

Varmt välkommen till en föreläsning i samarbete med Swedbank Umeå. 


Aktier är en långsiktig sparform och ofta hör man ”sitta still i båten” eller ”aktier för byrålådan”. Även om aktier som sparform är långsiktigt kan det dock vara lämpligt att vara aktiv i sitt ägande.

Du får möjligheten att lyssna till vad Mattias Isakson, Swedbanks aktiestrateg, har att säga om aktiemarknaden idag och vad han förväntar sig framöver. Sedan tar Martin Hallström, Swedbanks marknadsanalytiker, vid och berättar hur sentiment påverkar prisutvecklingen och hur du kan använda teknisk analys i din aktiehandel. Detta för att öka sannolikheten att inte köpa eller sälja vid ett ogynnsamt tillfälle. Martin är ansvarig för Swedbank Trading och kommer även visa hur du kan använda analyserna vid din egen handel. Vi avslutar eftermiddagen med att Tomas Karlsson, ansvarig för värdepapperstjänsten, visar fler hjälpmedel och hur du kan använda handelsplattformen vid din aktiehandel.

Efter föreläsningen bjuder Swedbank på mingel med tilltugg och dryck. Eventet börjar kl. 17:00 i Swedbank Umeås citykontor våning 3, Västra Rådhusgatan 5 (bredvid McDonalds). 

Mattias Isakson, Swedbanks aktiestrateg
Martin Hallström, Swedbanks marknadsanalytiker
Tomas Karlsson, Informationsansvarig för Värdepapperstjänsten

!OBS! Anmälan stänger den 13/4 kl. 13:00. Antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller. Detta event är öppet för alla och kräver inte att man är medlem.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 74
Anmälda: 23
Reservlista: 51

 
1 Från 2 Slutförd
Kontaktpersoner: 
74