X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Föreläsning med Marcus Hernhag

Starttid: 
17 oktober, 2019 - 18:00
Sluttid: 
17 oktober, 2019 - 20:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Gustav Adolf Torg 4, 211 38 Malmö Swedbanks lokaler
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Den storslagna författaren Marcus Hernhag kommer snart till Malmö och kommer hålla en föreläsning inom investeringar. Han är författare till böckerna ”den enkla vägen att lyckas med aktier”, ”bli rik på aktie utdelning” och ”bli rik och fri med aktier med Arne Kavastu” samt flera andra storsäljare. Är du nyfiken på vad Marcus har att säga, är ni hjärtligt välkomna att anmäla er till denna intressanta föreläsning.

Är du intresserad av att se hur Marcus portfölj ser ut? 

Klicka i så fall på den här länken: 

https://www.privataaffarer.se/articles/2016/09/28/sa-placerar-marcus-hernhag-se-hans-portfolj-har/

Länk till Marcus egna hemsida: 

https://hernhag.se

Vi belastar en no-show-avgift på 100 kr för de som inte kommer till eventet eller har avanmält sig vid eventets start. Avanmälan skickas på mejl till malmo@ungaaktiesparare.se. Avgiften ska betalas innan man får möjlighet att närvara på våra event igen.

Medlemmar har förtur till eventet. 

Lägg till i din kalender

 

 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 70
Anmälda: 45
Reservlista: 23

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
70