X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Föreläsning med Günther Mårder

Starttid:  15 november, 2017 - 17:15
Sluttid:  15 november, 2017 - 19:00
Typ av av aktivitet:  Föreläsning
Plats:  Kungsängsgatan 12 Uppsala
Avvägningen mellan olika former av risk i livet är ofta en central del i såväl investeringsbeslut som i valet mellan företagande eller anställning. UA bjuder därför in till en föreläsning om risk och företagande med Günther Mårder.

Günther Mårder är idag VD på Företagarna och har tidigare varit bland annat sparekonom på Nordnet och VD för aktiespararna. I sina olika roller har han förmedlat mycket till allmänheten, men det kanske mest intressanta är hans tankar om risk i livet, något som är intimt förknippat med bland annat investeringsbeslut och valet mellan att bli företagare och ta anställning.

Oavsett om du bara vill bli en bättre investerare eller också funderar på att starta ett eget företag så är du välkommen att delta på UA Uppsalas föreläsning om risk och företagande med Günther Mårder.

Vi inleder föreläsningen 17:15 den 15 november i Vuxenskolans lokaler på Kungsängsgatan 12.

 

Anmäl mig
Kontaktpersoner: