X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Föreläsning med Företagarnas VD

Starttid: 
25 januari, 2023 - 17:00
Sluttid: 
25 januari, 2023 - 18:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Digitalt
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Investera i onoterade bolag - hur värderar du teamet med Gunther Mårder

Inspirationsföreläsning med Günther som tidigare varit VD för Aktiespararna och nu VD för företagarna kommer under denna digitala träff berätta om hur man ska värdera teamet och investera i onoterade bolag. Han kommer dela med sig av sina bästa tips samtidigt som du får ställa dina funderingar. 
Missa inte att anmäla dig nedan för att få länken till den digitala föreläsningen som skickas ut under samma dag. 

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig