X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Föreläsning - Kvantitativa investeringsstrategier med Börslabbet

Starttid: 
26 maj, 2021 - 18:00
Sluttid: 
26 maj, 2021 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Hur investerar man på bästa sätt? Det ska vi få svar på den 26e maj! Vi har bjudit in investerarfysikern Henning Hammar som driver Börslabbet. Han kommer ge oss verktygen och kunskaperna för att investera systematiskt i kvantitativa strategier.

I ungefär en timme kommer vi få föra om vad som historiskt sett har fungerat på stockholmsbörsen. Henning har själv gjort studier och backtester på stockholmsbörsen för att undersöka vilka strategier som fungerat bäst. Över tid har strategier som baseras på värde, momentum och kvalite slagit index. Dessa backtester har gett en genomsnittlig historisk avkastning på 28,2% under samma period som stockholmsbörsen gett 8,5% i årlig avkastning. Hur detta är möjligt ska vi få höra mer om under talarpasset. 

Därutöver kommer Henning även berätta hur det är möjligt att investera systematisk i denna strategi. Alla deltagare på evenemanget kommer få möjligheten att kostnadsfritt pröva på denna tjänst under en begränsad period

Praktisk information:

Föreläsningen håller på mellan ca 18.00-19.00, den 26e maj.

Vi kör evenemanget på Teams. Anmäl er som deltagare för att få länken till föreläsningen

Inga förkunskapskrav!

 

Anmäl mig

Platser: 150
Anmälda: 19

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
150