X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Fondmiddag på Restaurang Oregano

Starttid: 
27 juli, 2020 - 18:00
Sluttid: 
27 juli, 2020 - 21:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Södra Drottninggatan 14, 451 40 Uddevalla
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Måndag den 27/7 kl. 18 ska vi träffas på restaurang Oregano i Uddevalla med fonder som tema för kvällens snack. Vi kommer bland annat ta upp vem som bör investera i fonder och vad som kan vara bra att tänka på. Nybörjare som proffs, alla är välkomna!

UA Uddevalla är på Oregano 27/7 kl. 18 för en middag där fonder kommer vara på menyn. Om du vill bredda din kunskap om eller få en bra start på ditt fondsparande är du välkommen att göra oss sällskap. Ta med dina frågor och funderingar så ska vi ha ett nyttigt samtal över stans bästa pizza och en kall cola. Vi ser fram emot att träffa dig!

/Unga Aktiesparare Uddevalla

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.