X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Fondkväll med TIN- fonder och ALCUR fonder

Starttid: 
5 mars, 2020 - 18:30
Sluttid: 
5 mars, 2020 - 21:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Hotell Bergmästaren, Adress: Bergskolegränd 7, Falun
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.

Tomas Lundmark, VD för TIN fonder: Varför investera i Ny Teknik! Core Ny Teknik är en aktiefond som investerar i teknik, hälsa och digitala varumärken. Det är en fond för dig som tror på innovation, småbolag och Norden. Core Ny Teknik är en aktivt förvaltad fond med ca 40-60 innehav. Fonden riktar sig främst mot långsiktiga placerare. Huvudfokus är bolag med lönsamhet och starka kassaflöden. Fonden undviker förhoppningsbolag och biotechbolag. 30 procent av fonden får placeras globalt utanför Norden. Fonden lämpar sig väl för de som tror att mjukvara, hälsa och digitala varumärken blir viktigare i framtiden. I fondens investeringsbeslut beaktas hållbarhet där vi tror på teknisk innovation, god dialog, inflytande för att påverka bolag i rätt riktning mot hållbart värdeskapande.

Niklas Röcken, VD ALCUR fonder: VÅRT TÄNK- SUNT RISKTAGANDE • Fokus Norden är en attraktiv investeringsregion • Disciplin Vi eftersträvar att maximera balansen mellan risk och avkastning • Långsiktighet Vi utvärderar kontinuerligt våra metoder genom att analysera resultatet av vårt arbete • Småbolag Entreprenörsandan och tillväxtmöjligheterna är starkare i mindre bolag • Människorna Vi värdesätter drivna ledare och starka ägare • Tillsammans Våra fonder skall vara ett tydligt och attraktivt alternativ i större portföljer

Aktieträffen arrangeras i samarbete med Aktiespararna, anmälan göras via nedan länk;

https://www.aktiespararna.se/aktiviteter/fondkvall-med-tin-fonder-och-alcur-fonder

Varmt välkomna!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!