X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Fondkväll med Spiltan

Starttid: 
25 september, 2019 - 18:00
Sluttid: 
25 september, 2019 - 19:30
Plats: 
Linnéuniversitetet, hus Vita, Sal Vi1176
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
En chans att bekanta dig med Spiltan Fonder!

Spiltan Fonder AB är ett bolag med ambition att vara det enkla och långsiktiga alternativet för ditt fondsparande. 

Detta event passar dig som är nyfiken på både fonder mer generellt men också mer specifikt Spiltan fonder! Niklas som är marknadsansvarig på Spiltan kommer och berättar om deras investeringsfilosofi och går igenom några av fondernas innehav. Vi kommer också prata om till vilka sparmål ett fond- respektive aktiesparande kan passa bäst. 

När Spiltan tog hem titeln "Årets Fondbolag" lät motiveringen såhär: "De gör allt på sitt eget sätt - och de gör det bra!” 

Anmäl mig

Platser: 20
Anmälda: 13

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Viktoria Atladóttir

Viktoria Atladóttir
Mobil:  0763064631
Telefon:  0763064631

viktoria.atladottir@gmail.com
20