X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Följ med på Paradox Interactives årsstämma

Starttid:  18 maj, 2018 - 13:00
Sluttid:  18 maj, 2018 - 17:00
Plats:  Scandic Malmen, Götgatan 49-51, 116 21 Stockholm
Följ med UA på Paradox Interactives årsstämma

Vi på Unga Aktiesparare Lidingö kommer att infinna oss på Paradox Interactives årsstämma för att lära oss mera om bolaget och hur årsstämmor fungerar. Alla medlemmar är välkomna att följa med oss på en speciell upplevelse!

Vid dessa årsstämmor så brukar mat samt dryck och mingel bjudas på av företaget en stund innan öppningen för stämman.

Enda kravet vid detta event är att du som person måste äga minst en aktie i Paradox Interactives och en tid innan ha skickat in till Paradox Interactives att du vill gå på stämman så att en inträdesbiljett skickas hem till dig på posten. Anmälan öpppnar på Paradox Hemsida den 18 april. 

 

Vi ses 30 minuter innan start vid incheckningen. 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: