X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Finansiella derivat med Carl Björkegren

Starttid: 
16 oktober, 2019 - 17:00
Sluttid: 
16 oktober, 2019 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Ekonomihögskolan Lund Sal: EC3:210
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Finansiella derivat kan bl.a. användas för att justera risk, skapa överavkastning eller tjäna pengar i nedåtgående marknader. Vill du lära dig om hur du kan använda dig av dessa instrument?

Den 16 oktober kommer Carl Björkegren till Lund och föreläser om just detta! Carl är expert på optioner och terminer och i sitt arbete som konsult undervisar han i handel med derivat. Han har en gedigen erfarenhet och har efter karriärens början på Wall Street hunnit med över 20 år i finansbranschen och positioner som trader, market maker och fondförvaltare.

Carl kommer att gå igenom praktiska exempel kring handeln med optioner och terminer men även dela med sig av kunskaper och erfarenheter från handlargolvet samt derivatens funktioner i marknaden och hur de ger en stor fördel mot övriga aktörer.

Låter detta spännande? Vill du lära dig mer? Tveka inte att anmäla dig!

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: