X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Fika och Nordnet live!

Starttid:  15 februari, 2018 - 18:30
Sluttid:  15 februari, 2018 - 21:30
Typ av av aktivitet:  Träff
Plats:  Nolltrefem - Fredsgatan 2, Halmstad
Här får ni chansen möta andra aktieintresserade och lyssna på några riktigt intressanta talare som Biljana Pehrsson, VD på Kungsleden, Jacob Wallenberg och massa andra.

Vi träffas på Nolltrefem - Fredsgatan 2 här i Halmstad 18:30,  ni kan då fixa er ihop fika som vi lagt fram och göra er bekvämma mingla runt! 18:50 drar nordnetlive igång igen och om ni inte tycker någon talare är intressant är det förstås mål att vi ska ha kul - så snacka runt och om du undrar något är det säkert någon med ett svar.

 

Nordnet live har nu varit igång ett par år och brukar vara väldigt uppskatatt men det är första gången vi sitter med live från Halmstad. Mer info hittas på https://www.nordnet.se/kampanjer/live/program.html där ni kan se mer exakt vilka talare som kommer. 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 50
Anmälda: 9
Reservlista: 8

 
1 Från 2 Slutförd
Kontaktpersoner: 

Daniel Andersson

Daniel Andersson
Mobil:  0738502548
Telefon:  0738502548

danian14@student.hh.se
50