X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Fastighetsmarknaden, karriär och byggprojekt i Göteborg med Platzers VD

Starttid: 
5 mars, 2020 - 17:15
Sluttid: 
5 mars, 2020 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
8, Vera Sandbergs allé, 411 33 Göteborg
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Är du intresserad av fastighetsmarknaden, karriärmöjligheter och byggprojekt runt om i Göteborg? Då är detta ett event för dig!

Unga Aktiesparare Göteborg tillsammans med två arbetsmarknadsgrupper från Affärsutveckling och Entreprenörskap samt Samhällsbyggnadsteknik på Chalmers bjuder den 5 mars in till föreläsning med Platzer Fastigheters VD P-G Persson. Han kommer bland annat prata om sin egen karriär, fastighetesmarknaden idag, och deras projekt runt om i Göteborg! Detta event följs även upp med ett företagsbesök på Platzers kontor 21 april då fokuset mer kommer ligga på Platzer som företag. 

Vi kommer att hålla till på Veras Gräsmatta och Platzer bjuder på mat och fika under kvällen. 
Preliminärt schema: 
17:00 Drop in
17:15-17:30 Mat
17:30-18:00 Föreläsning
18:00-18:15 Paus och fika
18:15-18:45 Föreläsning / Q & A

Platzer Fastigheter Holding är ett börsnoterat bolag på Stockholmsbörsen Mid cap med ett börsvärde på nästan 14 miljarder kr. Bolaget hyr primärt ut lokaler för kontor, industri och lager i Göteborgsområdet och har sitt huvudkontor i Guldbergsvass. Platzer är bland annat relevanta i byggnationen av Kineum och Gårda Vesta. 

Om du inte kan komma avboka din plats i god tid innan, en eventuell no-show avgift kan tillkomma.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 
20