X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Failfest - Ruggiga misstag på börsen

Starttid: 
28 oktober, 2019 - 17:30
Sluttid: 
28 oktober, 2019 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Sturegatan 15, 114 36 Stockholm
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Lyssna och dela med dig av skräckhistorier som du varit med om på börsen. Vi lär oss av våra ruggiga misstag tillsammans!

Hösten kommer med stormsteg och dagarna blir allt mörkare och för att liva upp stämningen så bjuder vi in till en halloweenfest med fokus på Fails!

Vem har inte kompisen eller kollegan som skryter om sina lyckade affärer, hur många procent en aktie gått upp eller hur stor vinst de gjorde när de sålde ett innehav?

Alla har vi gjort dåliga affärer men det är sällan vi pratar om dem. Har du ”snittat” ner dig i en aktie där kursen bara fortsätter neråt eller har du sålt hela innehavet dagarna just innan den där nyheten släpps som får kursen att stiga till skyarna?

Känner du igen dig och vill lyssna och dela med dig till likasinnade så är du varmt välkommen till en kväll där vi pratar om våra misstag.

Kom som du är, vi bjuder på mat, snacks och dryck.

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 
20