X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Extrainsatt årsmöte med Unga Aktiespararna Ystad/Simrishamn

Starttid: 
27 april, 2021 - 18:00
Sluttid: 
27 april, 2021 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
online
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Välkommen på extrainsatt årsmöte med Unga Aktiespararna Ystad/Simrishamn

Vi kommer under detta extrainsatta årsmötet komplettera styrelsen med en ny ledamot. Vill även du komplettera styrelsen på detta extrainsatta årsmöte kontakta då Marcus Davidsson på 0760295088. årsmötet kommer ske via messenger i en grupp hör gärna av er så att jag kan lägga till dig i den. 

Kontaktpersoner: