X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Extrainsatt Årsmöte

Starttid:  9 augusti, 2018 - 17:30

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Sluttid:  9 augusti, 2018 - 18:30
Typ av av aktivitet:  Årsmöte
Plats:  Espresso House Odenplan
UA Stockholm Väst kallar till extrainsatt årsmöte då ordförande ska avgå pga flytt till annan ort. Vi tar därför tillfället i akt att ta in nya ledamöter, se annat event. Mötet är öppet, det vill säga alla medlemmar är välkomna.
Kontaktpersoner: 

Gustav Henningsson

Gustav Henningsson
Mobil:  0703337147
Telefon:  0703337147

gustavhenningsson@live.com