X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Experterna förklarar krypto - Del 2 Teknisk Analys

Starttid: 
15 april, 2021 - 18:00
Sluttid: 
15 april, 2021 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Välkommen till del 2 av Experterna förklarar krypto. Denna gång kommer Patrik Johnson, som också byggt upp sin förmögenhet genom kryptovalutor sedan 2013, med runt 10´000 följare på Instagram gå in på grafen och visa de tekniska indikatorer som ligger bakom uppgångarna.

Jönköpings avdelning bjuder in till en kväll med Patrik Johnson, även kallad Vinstjagaren, grundare av ett av Sveriges största börsforum Börsjakt på Discord, Specialist på teknisk analys med fördjupning inom Elliot wave & cykelanalys. Vilka tekniska faktorer ligger bakom uppgångarna? Hur tolkar jag grafen? Vi går in på vad man bör tänka på när man analyserar kryptovalutorna och hur du bör tänka gällande riskanalys. 

Eventet är öppet för alla oavsett om du är medlem eller inte i Unga Aktiesparare. Du behöver dock anmäla dig här nedan för att få länk till eventet, men du behöver inte fylla i något medlemsnummer. Länken kommer skickas ut dagen innan eventet och under dagen. Glöm inte att titta i din skräppost om du inte fått något mail.

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Lars Alexander Aronsson

Lars Alexander Aronsson
Mobil:  0823447
Telefon:  0730823447

alexander.aronsson@icloud.com