X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Exclusivt företagsbesök på Herenco!

Starttid: 
28 november, 2022 - 18:00
Sluttid: 
28 november, 2022 - 19:00
Plats: 
Skolgatan 24, vån 6 (Styrelserummet ”Tre kronor”)
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Ett exklusivt möte med Lovisa Hamrin (ägare 4:e generationen) arbetande ordförande Herenco / Hamrin Foundation Lovisa är även styrelseledamot i börsbolagen Lyko, Nolato m.fl.

Företagsbesök på Herenco

Unga Aktiesparare Jönköping presenterar för er ett mycket exklusivt besök på Herenco där vi kommer att få träffa Jönköpings egna Lovisa Hamrin (ägare 4:e generationen) arbetande ordförande Herenco / Hamrin Foundation.

Herenco är ett Jönköpingsbaserat familjedrivet ägarbolag i fjärde generationen som har funnits i 157 år. Företagen Emballator, Herenco Invest, Acticon, Leif Arvidsson, Miljöhallen Golv, Hagab, Nimex, LGG Inneklimat, Varbergs Kakelhus, Winsth Golv & Kakel, Fribergs Golvtjänst och Markis & Persienn Fabriken är helägda bolag som ingår i koncernen. Koncernen omsätter 3,5 mdr och har cirka 1100 anställda.

Herenco är även delägare i portföljbolagen Nolato (publ), Balco (publ), Lyko (publ), Profoto (publ), Fractal (publ), Lifvs samt huvudägare i JKS Golv och Nättraby Kakelservice.

Lovisa har en gedigen merit-lista från att driva Herenco och sitter även med som styrelseledamot i börsbolagen Lyko, Nolato m.fl. Hon ser väldigt mycket fram emot att träffa oss på Unga Aktiesparare!

Några saker som vi kommer att beröra under timmen är:

  • Hur kommer man till den position som Lovisa har. Goda råd och erfarenheter som kommit utmed vägen.
  • Hur jobbar Herenco med bolagsanalysen när de gör investeringar. Viktiga delar och bild på var Herenco står just nu.
  • Herenco och Hamrin Foundation som en framtida utvecklingsmiljö för mig?
  • Diskussionsrunda kring genomgången och Herencos utveckling

 

OBS! Vi har endast 20 platser till detta eventet - Först till kvarn som gäller!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 
20